Foto: kamjanka
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zltka s cukrom, mukou, praskom do peciva vymiesame. Vyslahame sneh pridame ku zltkom.
- 2
Vylejeme na plech vylozeny papierom na pecenie. Pecieme 20 minut. Po upeceni stiahneme papier na pecenie.
- 3
Slahackovu smotanu vyslahame a zmiesame s pochutkovou smotanou. Natrieme na piskotu, polozime na plnku nakrajane ovocie.
- 4
Malinovku s cukrom a zlaty klas uvarime, vychladime a natrieme na plnku a ovocie. Nechame stuhnut v chlade do druheho dna.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu