Foto: kamjanka
Toto kurča je môj vymyslený recept, pretože klasické kurča je dosť suché a u nás má každý rád veľa šťavy, ale keďže nemôžeme veľmi Zobraziť celý popisToto kurča je môj vymyslený recept, pretože klasické kurča je dosť suché a u nás má každý rád veľa šťavy, ale keďže nemôžeme veľmi mastné, riešime to takto.
5
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
50 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Kurca rozporcujeme natrieme olejom zmiesanym so solou, korenim, skoricou, tymianom.
- 2
Dame do pekaca zakryjeme alobalom a pecieme 20minut.
- 3
Odokryjeme zalejeme celym pivom, pecieme este 30 minut a pocas pecenia polievame pivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
no nebudem, super recept!
@olga42 : kurca na soli. Najjednoduchsi a najdietnejsi recept. ++
@kamjanka : skorica a tymian??? :-O Musel som si to hned rozdrvit na prstoch a ochutnat! ++++-