Tento recept mi odporučila spolubývajúca na liečebnom pobyte (ahoj Elena). Toto jedlo pripravujeme buď na rošte pri opekačke na hliníkovej tácke, alebo v rúre. Zobraziť celý popisTento recept mi odporučila spolubývajúca na liečebnom pobyte (ahoj Elena). Toto jedlo pripravujeme buď na rošte pri opekačke na hliníkovej tácke, alebo v rúre. Zatiaľ každému veľmi chutilo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špekačky zohrejeme vo vode a necháme trochu napučať. Potom ich pozdĺžne prekrojíme tesne po okraj (polovičky zostanú spojené), roztvoríme a uložíme na pekáč.
- 2
Na každú položíme plátok syra (môže byť plátkový tavený alebo tvrdý) , navrsvíme na krúžky nakrájanú cibuľu, mierne osolíme a okoreníme. Nakoniec polejeme dvoma PL kečupu.
- 3
Podlejeme pivom a vodou a grilujeme alebo pečieme pri teplote 200°C, kým sa kečup nezvraští. Podávame s pečivom a zapíjame pivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu