Augsburské rezy

monicska - bez fotkymonicska, 30. augusta 2013
Augsburské rezy
Foto: monicska

Suroviny

Cesto: hladká múka
1 ks
3 PL
250 g
150 g
1 ks
3 PL
Plnka:
3 ks
4 ks
150 g
1 ks
500 g
1 ks
3 PL
Poleva:
220 g
165 ml




Postup

  1. 1

    Ja som cesto dala do pekarne na par minut ,kym sa masa spojí, a potom som ho uz na folii dokončila rukami.Kto nema pekarničku tak postupuje takto: Muku zmiešame s pdp,kakaom,pridame zmaknute maslo,cukor,zltok a mlieko.Vypracujeme hladke cesto,rozdelime na dve časti.Vyvalkame na pomučenej doske.Prenesieme pomocou valčeka na vymasteny a vysypany plech.

  2. 2

    PLNKA:žltky si vymiešame s cukrom,vanilkovym cukrom,primiešame tvaroh,zlaty klas, a rozpustene maslo.Nakoniec pridame vyšlahany sneh z bielkov a premiešame.Plnku nanesieme na jeden plat cesta,rovnomerne rozotrieme a prikryjeme druhym platom.Pečieme vo vyhriatej rure na 180 st asi 1/2 hodinku.Kolač nechame vychladnut.

  3. 3

    POLEVA:čokoladu zohrejeme so šlahačkou a vymiešame do hladka.POlejeme kolač a nechame vychladnut.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia