Azijsky Lunchmeat salat

2010 - bez fotky2010, 27. septembra 2011
15 minut minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Dame si varit vajicka na tvrdo. Lunchmeat nakrajme na slizky a dame oprazit na troche oleja najlepsie woku a pred koncom pridame lyzicu sladkej sojovej omacky -Ketchup Manis a lyzicu stiplavej chilli omacky a este 1-2 premiesame prehrejeme. (Ked chceme naozaj azijsku chut dame este pol lyzicky sezamoveho oleja pri vyprazani).

  2. 2

    Pripravime si azijsky salat , z mladej uhorky najlepsie su s malymi jadierkami a tenkou supkou ako Libanonske. Nakrajame na male kocky , cervenu cibulu na jemno a tak isto mladu mrkvu nakrajame na jullien prizdobime jarnou cibulkou a koriandom. Zalejeme dresingom z lahkej sojovej omacky , limetkovej stavy a hnedeho cukru

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia