Baklazan na parmsky sposob.

park - bez fotkypark, 11. februára 2013

Suroviny

3 ks
600 g
150 ml
100 g
400 g
100 g




Postup

  1. 1

    Baklazany nakrajame na kolieska,posolime a nechame odkvapkat.Jednotlive platky baklazanov obalime v muke a oprazime na rozpalenom oleji do zlatova.

  2. 2

    Oprazeny baklazan prekladame papierovymi obruskami aby sme ho zbavili prebytocnej mastnoty.Potom nahusto povarime rozdrvene paradajky a dochutime ich podla potreby.

  3. 3

    baklazany kladieme do zapekacej misky jednotlivo.Tvorime vezicky a to vzdy v poradi : baklazan,paradajky,mozarella a bazalka.Opakujeme asi v styroch vrstvach.Nasledne 10.minut pecieme v rure rozpalenej na 210 stupnov Servirujeme zaliate paradajkovou omackou a s listkami bazalky a postruhanym syrom.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia