Foto: davluk
DOBRÝ DEŇ, BOL VÁM ZASLANÝ E-MAIL. REDAKCIA __________________________________________________ Dobrý deň, dnes si uvaríme domáce Salko, ktoré je na nerozpoznanie od originálu.
300g
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
20-40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme cukor a maslo. Privedieme prudko k varu.
- 2
Pri vare stiahneme plameň a za neustáleho miešania varíme až do zahustenia po dobu cca 20 – 40 minút. Záleží na tom, aké husté chceme Salko mať. Pamätajte, že Salko zhustne, ako náhle ho schladíte.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu