Bratislavské halušky so šampiňónmi

Miloš Jančovič
šéfkuchár hotela Magnólia v Piešťanoch, 22. novembra 2010
Bratislavské halušky so šampiňónmi
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

1 balíček
1 hrsť
1 ks
1 téglik




Postup

  1. 1

    Halušky uvaríme v osolenej vode. Na masle sprudka opečieme kuracie prsia nakrájané na kocky a zalejeme smotanou. Podusíme a pridáme najemno nakrájané šampiňóny a dodusíme. Keď nemáme čerstvé šampiňóny, použijeme sušené, ktoré vopred namočíme do vody. Podľa potreby dochutíme soľou a korením. Do hotovej omáčky vysypeme halušky a premiešame. Podávame na predhriatom tanieri.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia