4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú a osušenú pečeň nakrájame a tenké pásiky.Cibuľu nakrájame na kolieska.
- 2
Do rozhorúčeného oleja vložíme cibuľu a na stíšenom plameni ju smažíme tak 20 minút,cibuľa musí zostať sklovitá.Pridáme jemne pokrájanú petržlenovú vňať a postupme prilievame víno.Keď začne vrieť,pridáme pečeň a na silnejšom ohni dusíme asi 5 minút.Osolíme,okoreníme.Nakoniec pridáme maslo ktoré necháme rozpustiť.Hneď podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu