Bravčové karé so zemiakmi a kyslou kapustou

heureka - bez fotkyheureka, 10. augusta 2011
40 minút
príprava
90 minút
na 160-170 °C

Suroviny

8 plátok
0,80 kg
1 kg
3 ks
3 dcl
2 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Maso osolíme a okorenime,natrieme horcicou.Na panvici na oleji z prudka opecieme z oboch trán. Opecené maso dáme na pekác.

  2. 2

    Na masti udusíme kyslú kapustu.

  3. 3

    Zemiaky ocistíme,nastrúhame na hrubo a zmiesame kapustou,pridáme smotanu a vajícka,okoreníme a natrieme na maso. Zakryté pecieme 1 hodinu,a nezakryté este 30 minút.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia