Bravčové karé plnené sušenými slivkami

redakcia
, 24. decembra 2012
Bravčové karé plnené sušenými slivkami
Foto: Shutterstock
4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
 na podlievanie




Postup

  1. 1

    Vývar necháme zovrieť a vložíme sušené slivky na 15 – 20 minút. Slivky vyberieme, mäso v strede nakrojíme a naplníme vychladnutými slivkami.

  2. 2

    Osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry.

  3. 3

    Pečieme prikryté, občas skontrolujeme a podlejeme podľa potreby vývarom.

Diskusia k receptu

ubka

Vnorený obrázok 1



Keď uvidíte svoje sny kráčať v snehu
a na srdiečkách pocítite nehu,
keď snehová vločka zacengá Vám na nose,
nech tíško znejú slová:

PRAJEME VÁM KRÁSNE VIANOCE

BALKOVCI




PREŽITE SPOLU SO SVOJOU RODINKOU POKOJNÉ A POŽEHNANÉ VIANOČNÉ SVIATKY ,
NECH ZAVLÁDNE U VÁS ČAS POKOJA A ZMIERU

A ČARO VIANOC DO DUŠI VÁM VDÝCHNE NEHU

ŽELÁM VÁM I DO ĎALŠÍCH DNÍ BUDÚCEHO ROKU ZDRAVIE,POKOJ,POHODU A LÁSKU











@redakcia-vyzer á to lákavo, ale mne to nechutilo, podávali to na oslave v KE v jednej reštaurácii...i napriek tomu celému teamu varecha prajem pokojné Vianoce, zdravie a spokojnosť v kruhu svojich blízkych :-)
dogagador
ked pecies kare, je suche, aj ked ho polievas stale. meni sa nieco tym naplnenim a vyvarom?