Bravčovinka

renettka - fotkarenettka, 31. januára 2011
Bravčovinka
Foto: renettka

A ďalší zo zbierky môjho manžela :-)

4
porcie
45 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks
1/2 pohára
2-3 strúčiky
4 PL
1 dcl
2 čl
1/2 čl
1/2 čl
4-5 PL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na dlhšie rezance,osolíme,okoreníme,obalíme v múke a prudko osmažíme. Pridáme cibuľu nakrájané na väčšie kúsky. Dusíme do zmäknutia.

  2. 2

    Pridáme lečo(alebo paradajky a papriku),podlejeme bielym vínom a pridáme prelisovaný cesnak. Chvíľku necháme prevrieť a podávame.

  3. 3

    Najlepšie sa ktomu hodí ryža,ale môžu byť aj opekané zemiaky a zeleninový šalát.

Diskusia k receptu

evanaaa
Niekde mám recept na bravčové azu, nepamätám sa naň, ale toto mi ho trochu pripomína.
svetlana9
@renettka - výborný recept - lečo sa nájde v každej domácnosti, cibuľka tiež, bravčové, alebo aj iné mäsko kupujeme, ryža ako príloha a obedík je na stole - cenove prístupné, chutné a vyjde aj dosť porcií




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia