Cestoviny v špargľovo-bylinkovom kabáte s parmezánom

elixir - fotkaelixir, 16. mája 2013
Cestoviny v špargľovo-bylinkovom kabáte s parmezánom
Foto: elixir

Veľmi rýchle jedlo plné vitamínov... varia sa len cestoviny a počas toho pripravujeme zeleninovo-syrovú zmes.

2
porcie
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
250 g (alebo zelená)
2 strúčiky
 (za hrsť, alebo viac)
1 ČL (alebo čerstvá)
1 PL
5 ČL
40 g
1 ČL




Postup

  1. 1

    Dáme si variť cestoviny. Špargľu očistíme, odrežeme stvrdnuté konce a nakrájame na menšie kúsky. Očistíme cesnak. Umyjeme si petržlenovú vňať.

  2. 2

    Špargľu, petržlenovú vňať, cesnak, bazalku a píniové oriešky rozmixujeme. Pridáme olivový olej, parmezán, korenie, soľ a citrónovú šťavu, dobre premiešame.

  3. 3

    Môžeme podávať, eventuálne dekorujeme podľa nálady.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia