Cestoviny v špargľovo-bylinkovom kabáte s parmezánom
Foto: elixir
Veľmi rýchle jedlo plné vitamínov... varia sa len cestoviny a počas toho pripravujeme zeleninovo-syrovú zmes.
2
porcie
porcie
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
250 g (alebo zelená) |
|
2 strúčiky |
|
(za hrsť, alebo viac) |
|
1 ČL (alebo čerstvá) |
|
1 PL |
|
5 ČL |
|
40 g |
|
|
|
|
|
1 ČL |
|
Postup
-
1
Dáme si variť cestoviny. Špargľu očistíme, odrežeme stvrdnuté konce a nakrájame na menšie kúsky. Očistíme cesnak. Umyjeme si petržlenovú vňať.
- 2
Špargľu, petržlenovú vňať, cesnak, bazalku a píniové oriešky rozmixujeme. Pridáme olivový olej, parmezán, korenie, soľ a citrónovú šťavu, dobre premiešame.
- 3
Môžeme podávať, eventuálne dekorujeme podľa nálady.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu