Červená zeleninová polievka

monika2mamina - bez fotkymonika2mamina, 17. februára 2015

Táto plievka vznikla ked som varila údené mäso a nechcela som vyliať vývar. Je veľmi chutná a zdravá :-)

10
porcií
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 l aj s cibuľou a cesnakom
1 ks
1/2 ks
10 ks
1/2 ks
cca 1 ČL
trochu




Postup

  1. 1

    Do hrnca na rozohriaty olej dáme očistenú a nastrúhanú mrkvu a cviklu, kúsky brokolice a kel. Posypeme vegetou, krátko opražíme, zalejeme vývarom z údeného mäsa aj s cibuľou a cesnakom a necháme variť, kým zelenina nie je mäkká. Nakoniec pridáme krúpy a povaríme kým nezmäknú.

Diskusia k receptu

jozka2
nooo,voci gustu ziaden disputat,ale brokolica mi nejako tam nepasuje.Inac s udenym vyvarom mam rada polievky.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia