Cheesecake light s ovsenými vločkami, banánom a jahodami
Foto: 7sjuz
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
50 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1 hrnček |
|
100 g alebo marína |
|
70 g |
|
500 g |
|
250 ml (sour cream) |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
z 1/2 ks citróna |
|
|
|
alebo červená |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Keksy+ vločky rozmixujeme (alebo pomelieme) na prášok, pridáme rozpustene maslo a zmiešame. Dáme do tortovej formy, ktorú vystelieme papierom na pečenie a popritláčame na spodok. Dáme korpus piecť na 10 min pri 180 stupňoch.
- 2
Potom si rozmixujeme plnku: tvaroh+smotana+vajíčka+vanilkový cukor+banán+kôra z citrona+med. Dáme na korpus a pečieme 40 min pri 180 stupňoch.
- 3
Keď koláč vychladne, tak naňho poukladáme jahody a zalejeme želatínou. Uložíme najlepšie na 24 hodín do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu