Chilli con carne

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009

Suroviny

800 g
140 g
2-3 strúčiky
2 ks
2 PL
2 KL




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mleté mäso a spolu urestujeme.

  2. 2

    Pridáme vegetu, soľ, na kocky pokrájané rajčiny a za občasného miešania dusíme na miernom plameni.

  3. 3

    Pridáme chilli con carne, rajčinový pretlak, kečup a celú zmes podusíme do mäkka.

  4. 4

    Na koniec primiešame konzervu fazule a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať.

  5. 5

    Hotové jedlo na záver ešte raz premiešame a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Vymazať
sovka62
Toto jedlo milujem, akurát ho (napriek originálnemu receptu) nerobievam z mletého mäsa, ale z pokrájaného na kocky. Kupované mleté mäso má do mojej kuchyne vstup zakázaný a mlieť ho doma väčšinou nestíham. Ale asi to nebude chyba, lebo i v reštaurácii v Hododíne nám toto jedlo priniesli s pokrájaným mäsom. Robila som ho už i z vykostených spodných morčacích stehien a tiež bolo skvelé.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia