Cigánske ražniči

stefanm - fotkastefanm, 7. apríla 2011
Cigánske ražniči
Foto: stefanm

Pridávam svoju verziu "ražniči".Je zvláštne tým,že suroviny sú napichovane na dva špilky čím sa zlepšuje manipulácia na rošte alebo panvici a suroviny sa neprekrúcajú Zobraziť celý popisPridávam svoju verziu "ražniči".Je zvláštne tým,že suroviny sú napichovane na dva špilky čím sa zlepšuje manipulácia na rošte alebo panvici a suroviny sa neprekrúcajú stále na jednu stranu.Fakt!!!...No a "Cigánske" preto,že...uvidíte neskôr!! :) !!

15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
3-4 ks
1-2 ks
15 dkg
1 ks
1 ks
 a pod.




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na menšie kúsky a naklepeme.Ostatné suroviny nakrájame...

    Cigánske ražniči - obrázok 1
  2. 2

    a striedavo napichujeme na dva špilky.

    Cigánske ražniči - obrázok 2
  3. 3

    Osolíme,okoreníme a prudko opečieme na vymastenej panvici.Podlievame pivom a udusíme do mäkka.

    Cigánske ražniči - obrázok 3
  4. 4

    Podával som s cesnakovou hriankou,dusenou zeleninou a pesto omáčkou ktorú som pripravil zahustenim výpeku z ražniči a ochutil som to pesto pastou.

    Cigánske ražniči - obrázok 4

Diskusia k receptu

remcula
Ražničí je vždycky super, jde dělat na spoustu způsobů.
stefanm
Cigánske preto lebo som si pri jeho výrobe stále spieval túto ......



amia
To je ale pochúťka! Ukladám...
stefanm
...ty si napichuj svoje vrany na dve špilky a ja si budem svojho koňa na dva!!!
viera1
@stefanm ,vééééľmi si ma sklamal...Fakt som si myslela,že zaspievaš Ty,nie Šeherezáda...xixixi
hannah22
nevadí, zrobene bars fajne a šumne aj muzička ,jojoj ... :))
bozulka
Nie,@afataga-u živateľ,sú tu aj západniari,hoci niekedy mám dojem,že vychodniari skutočne vedú...(-:)))))
dorisa
Aj stredoslovaci su tu, ale bars bobre vám rozumeju. Musia. Fajne si to zrobil.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia