Čínske kuracie rezančeky

diabambulka - fotkadiabambulka, 2. júna 2011

klasické marinované superrýchle mäsko...Pri tomto jedle platí že menej je niekedy viac, tým mám na mysli ingrediencií, pretože tak rýchlo ako sa pripraví, tak Zobraziť celý popisklasické marinované superrýchle mäsko...Pri tomto jedle platí že menej je niekedy viac, tým mám na mysli ingrediencií, pretože tak rýchlo ako sa pripraví, tak rýchlo mizne z tanierov :-)))

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

400 g vykostené
2 PL
1 PL
1 PL
1 PL
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    V miske si pripravíme marinádu a to zmiešaním oleja, sójovej, worčestrovej omáčky, kari korenia, solamylu a vegety. Vykostené kuracie stehná si nakrájame na rezančeky ( môžeme použiť aj kuracie prsia ) a dáme najlepšie cez noc marinovať. Vysmážame na troške oleja.

    Čínske kuracie rezančeky - obrázok 1
  2. 2

    Dobrú chuť :-)

    Čínske kuracie rezančeky - obrázok 2

Diskusia k receptu

diabambulka
super, tak to si vymysli nejaký pekný program lebo budeš mať veľa času :-) a to je dobre:-) dúfam že bude chutiť celej rodinke ...pekný deň
korbacik
... idem si pripraviť marinádu, mäsko namočím, do zajtra počkám, vypražím, zjem a ozvem sa, aké to bolo. Verím, že dobré:) Pekný deň.
diabambulka
ahoj korbáčik, neuveríš, ale aj ja som si akurát vytiahla kuracie mäsko, že to zajtra urobím na obed, lebo je to vďačná rýchlovka na obed :-))) tak dobrú chuť...
korbacik
... diabambulka, vďaka za prianie dobrej chute, bola:)) Sľúbila som, že sa ozvem, takže - je to fakt výborné, dcéra to mala s ryžou, ja s chlebíkom. Najbližšie k tomu urobím hranolky. Dík za recept. Pekný deň.
jumbo
AK CHCES ABY TO BOLO NAOZAJ CINSKE TAK TAM NEDAVAJ KARI. KARI JE INDICKE KORENIE ALE HODI SA TAM




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia