Recept so našla v kuchárskej knihe z receptov Nového času pre ženy a zapáčil sa mi. Tieto palacinky sú vďaka pudingu Zobraziť celý popisRecept so našla v kuchárskej knihe z receptov Nového času pre ženy a zapáčil sa mi. Tieto palacinky sú vďaka pudingu pevnejšie a netrhajú sa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia, mlieko, múku, pudingový prášok spolu vymiešame dohladka a necháme 10 minút postáť. Marhuľový kompót scedíme, šťavu zachytíme do nádoby
- 2
Polovicu pokrájame na kúsky a vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom s tvarohom, druhú polovicu marhúľ rozmixujeme a trochou šťavy na hustejšiu omáčku.
- 3
Z cesta upečieme na oleji tenké palacinky, naplníme ich tvarohovo marhuľovou plnkou poskladané, alebo zrolované podávame s marhuľovou omáčkou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu