Diabolská pochúťka

gumko - bez fotkygumko, 10. júna 2012
6
porcií
90 minút
príprava

Suroviny

750 g
750 g
100 g
100 ml
3 ks
4 PL
1 PL
2 PL
2 strúčiky
1 ks




Postup

  1. 1

    Očistíme cibulu, cesnak, mäso. Mäso pokrajame na malé kocky. Do hrnca dame olivoví olej, cibulu a cesnak speníme potom pridáme mäso a orestujeme. Orestované mäso podlejeme vodou a dusíme do polomäka.

  2. 2

    Lečo pokrajame a dáme do misy a pridáme kečup,horčicu, kre. horčicu, pretlak, červenú papriku, soľ, sojovú omačku - premiešame. Ked je mäso mekké pridáme zmes a dovaríme. Dochutíme .....

  3. 3

    Cleba obalíme vo vajíčku a mlieku a opečeme.... Dobrú chuť...

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia