Diviak vo víne

eraserhead - fotkaeraserhead, 21. novembra 2011

Suroviny

0,6 kg
3 ks
2 ks
4 ks
1 ks
1 ks
4 ks
2 ks
0,1 kg
4 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky pridáme všetky prísady, okrem soli, 1 mrkva, cibuľa biela, slanina, 2 zeler stonkový.

    Diviak vo víne - obrázok 1
  2. 2

    Zalejeme vínom (ja som použil býčiu krv). Odložíme do chladu aspoň na 12 hodín

    Diviak vo víne - obrázok 2
  3. 3

    Keď uplynul potrebný čas, mäso vyberieme a osušíme.

    Diviak vo víne - obrázok 3
  4. 4

    Na slaninke restujeme mrkvu, zeler stonkový a bielu cibuľu.

    Diviak vo víne - obrázok 4
  5. 5

    Pridáme mäso ktoré krátko orestujeme, dalej pridáme všetky veci z marinády a postupne aj víno. Zľahka osolíme a upravujeme do mäkka.

    Diviak vo víne - obrázok 5
  6. 6

    Pred dokončením mäso vyberieme, základ prepasírujeme alebo rozmixujeme. Vrátime mäso a krátko prehrejeme.

    Diviak vo víne - obrázok 6

Diskusia k receptu

nika60
Recept si ukladám pretože sa zdá byť výborný a keď sa dostanem k divine vyskúšam
lyali
Tvojej kombinácii surovín verím - krása. Diviačie mäso mám ešte v mraziaku - vyskúšam podľa Teba. KK :-)
anajka
Výborné! Na tom sa nedá nič pokaziť. Jednoduché a chutné. Ďakujem.
turistka
@Eraserhead , na divinu v akejkoľvek podobe neodolám, a ak máš recept na tzv. "jágerešt" dal by si ho do Varechy?



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia