Drožďová nátierka

laura58 - bez fotkylaura58, 18. septembra 2012

Cibuľu pokrájame na drobno a dáme pražiť do sklovita. Potom pridáme droždie a necháme rozpustiť za stáleho miešania. Chvíľu popražíme a pridáme mlieko. Krátko Zobraziť celý popisCibuľu pokrájame na drobno a dáme pražiť do sklovita. Potom pridáme droždie a necháme rozpustiť za stáleho miešania. Chvíľu popražíme a pridáme mlieko. Krátko povaríme a miešame, kým vznikne rovnorodá zmes. Medzitým si pripravíme vajíčkovú zmes - vajíčka rozklepeme, pridáme dochucovaciu zmes do polievok, majoránku, pamajorán (oregano), resp. trochu drvenej rasce. Dobre rozmiešame a nalejeme do variacej sa zmesi droždia a mlieka. Krátko miešame, kým zmes nezhustne. Podávame s hriankami.

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia