Fazulovo, sosovicovo, hrachova s klobasou

2010 - bez fotky2010, 25. júla 2011
Fazulovo, sosovicovo, hrachova s klobasou
Foto: 2010

Aj v tropoch byva zima aj ked len kratko ale v noci ide k nule. Tie arabske huste polievky ma inspirovali tak som este Zobraziť celý popisAj v tropoch byva zima aj ked len kratko ale v noci ide k nule. Tie arabske huste polievky ma inspirovali tak som este pridal klasicky Slovensky zaklad , udene maso a klobasu.

15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Vecer som dal "napucat" co bolo v spajzi, biela fazula, cervena, sosovica, hrach cely a zeleny poleny. Na druhy den zlial vodu a poriadne preplachol pod tecucou vodou.

    Fazulovo, sosovicovo, hrachova s klobasou  - obrázok 1
  2. 2

    Udene maso som nakrajal na male kocky a spolu s cibulou a cesnakom nakrajanymi na drobno dal oprazit na troche oleja. Poprasil sladkou paprikou a kratko oprazil.

  3. 3

    Pridal som napucene strukoviny vestko podlial asi 1 litrom vyvaru , pridal bobkovy list a par bobul noveho korenia a zvazok petrzlenovej vnate.Varil do polomaka. Osupal som si zemiaky a nakrajal na kocky, tak isto mrkvu a dobru udenu klobasu.

  4. 4

    Do predvarenych strukovin som pridal zemiaky, mrkvu, klobasu a konzervu talianskych drvenych paradajok.Varil do makka. Ochutil , sol korenie a prizdobil cerstvou petrzlenovou vnatou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia