Foto: 2010
Aj v tropoch byva zima aj ked len kratko ale v noci ide k nule. Tie arabske huste polievky ma inspirovali tak som este Zobraziť celý popisAj v tropoch byva zima aj ked len kratko ale v noci ide k nule. Tie arabske huste polievky ma inspirovali tak som este pridal klasicky Slovensky zaklad , udene maso a klobasu.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vecer som dal "napucat" co bolo v spajzi, biela fazula, cervena, sosovica, hrach cely a zeleny poleny. Na druhy den zlial vodu a poriadne preplachol pod tecucou vodou.
-
2
Udene maso som nakrajal na male kocky a spolu s cibulou a cesnakom nakrajanymi na drobno dal oprazit na troche oleja. Poprasil sladkou paprikou a kratko oprazil.
- 3
Pridal som napucene strukoviny vestko podlial asi 1 litrom vyvaru , pridal bobkovy list a par bobul noveho korenia a zvazok petrzlenovej vnate.Varil do polomaka. Osupal som si zemiaky a nakrajal na kocky, tak isto mrkvu a dobru udenu klobasu.
- 4
Do predvarenych strukovin som pridal zemiaky, mrkvu, klobasu a konzervu talianskych drvenych paradajok.Varil do makka. Ochutil , sol korenie a prizdobil cerstvou petrzlenovou vnatou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu