Grilovaná ryba s ajvarom

2010 - bez fotky2010, 3. apríla 2010
Grilovaná ryba s ajvarom
Foto: 2010

Moze to byt Ajvar alebo Lutenica, Zacusca,Biber Salcasi,Malbucha, vsetky su pomerne podobne su z grilovanych paprik a paradajok a v kazdej krajine okolo stredozemneho Zobraziť celý popisMoze to byt Ajvar alebo Lutenica, Zacusca,Biber Salcasi,Malbucha, vsetky su pomerne podobne su z grilovanych paprik a paradajok a v kazdej krajine okolo stredozemneho more sa volaju inac.

4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
0.5  kg
150  ml
2  lyzice
1 lyzica
2  lyzice




Postup

  1. 1

    Kvalitne filety z cerstvej bielej ryby ako stuka .Potrieme extra panenskym olejom pokorenime posolime a dame na rozhriaty grill. Grilujeme podla chuti -medium alebo "well done" -poriadne. Ocistime nove mlade zemiacky a dame ich varit v supke do slanej vody. Vyberieme dame roztopit na maslo a posipeme cerstvym koprom

  2. 2

    servirujeme s omackou z grilovanych paprik a paradajek -prilohou ktora je podobna ale v kazdej krajine okolo stredozemneho mora ma ine meno v nasom pripade je to Ajvar - ale tento je "nahrubo" nepomlety .

Diskusia k receptu

2010
Ja nie ale ako ako som pisal v diskusii moj starsi syn pocas studia robil fotenie jedal profesionalne pre agenturu.
Prisiel nas pozriet na Velku noc tak som ho vyuzil....



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia