Foto: 2010
Moze to byt Ajvar alebo Lutenica, Zacusca,Biber Salcasi,Malbucha, vsetky su pomerne podobne su z grilovanych paprik a paradajok a v kazdej krajine okolo stredozemneho Zobraziť celý popisMoze to byt Ajvar alebo Lutenica, Zacusca,Biber Salcasi,Malbucha, vsetky su pomerne podobne su z grilovanych paprik a paradajok a v kazdej krajine okolo stredozemneho more sa volaju inac.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kvalitne filety z cerstvej bielej ryby ako stuka .Potrieme extra panenskym olejom pokorenime posolime a dame na rozhriaty grill. Grilujeme podla chuti -medium alebo "well done" -poriadne. Ocistime nove mlade zemiacky a dame ich varit v supke do slanej vody. Vyberieme dame roztopit na maslo a posipeme cerstvym koprom
- 2
servirujeme s omackou z grilovanych paprik a paradajek -prilohou ktora je podobna ale v kazdej krajine okolo stredozemneho mora ma ine meno v nasom pripade je to Ajvar - ale tento je "nahrubo" nepomlety .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prisiel nas pozriet na Velku noc tak som ho vyuzil....