LIESKOVSKY, DAJ DRUHU HLAVNU FOTKU, SAK JE TAM LEN CERNOTA!!!!
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Základom Hustej slepačej polievky sú kuracie chrbty a kuracie krky.
-
2
Taktiež je potrebná aj zelenina.
-
3
A v neposlednom rade aj koreniny a bujóny.
-
4
Čerstvú zeleninu očistíme a zalejeme vodou.
-
5
Očistené kuracie chrbty a krky dáme do hrnca, zalejeme vodou. Na malom ohni necháme vodu zovrieť.
-
6
Keď sa mäso uvarí, pridáme tam vopred očistenú zeleninu a necháme variť na malom ohni. Pridáme koreniny podľa vlastnej chuti. Pozor! Polievku počas celého varenia nemiešame.
-
7
Počas varenia si môžeme pripraviť rezance podľa vlastnej chuti. My máme najradšej tenké, bezvaječné rezance.
-
8
Po uvarení môžeme mäso vybrať, očisťiť a pridať do polievky očistené.
Diskusia k receptu