CHYBA VAM HLAVNA FOTKA. REDAKCIA Hlivu ustricovú sme si veľmi obľúbili a toto je jeden z top receptov u nás doma, jednoduchý, rýchly a hlavne Zobraziť celý popisCHYBA VAM HLAVNA FOTKA. REDAKCIA Hlivu ustricovú sme si veľmi obľúbili a toto je jeden z top receptov u nás doma, jednoduchý, rýchly a hlavne chutný
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si speníme pokrájaný pór, slaninku na kocky (ja som tentokrat vynechala, lebo som zabudla kúpiť), pridáme na pásiky nakrájanú hlivu
-
2
Pridáme na prúžky pokrájanú mrkvu, osolíme, okoreníme a pod pokrievkou necháme zmäknúť, tak asi 10 minút
-
3
Na záver vmiešame do zmesi uvarené špagety a podávame s hoblinkami parmezánu
Diskusia k receptu