Hrianky s diabolskou zmesou

Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
Hrianky s diabolskou zmesou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
45 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
100 ml
1 PL
11 PL
150 g
150 g
200 g
2 ks menšie
1 KL
8 krajcov, starší




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájané na rezance opečieme na cibuľovom základe.

  2. 2

    Pridáme pretlak, kečup, čerstvú papriku nakrájanú na rezančeky, soľ, mletú červenú papriku, korenie, klobásu nakrájanú na polkolieska a cibuľu nakrájanú na kolieska. Podusíme domäkka.

  3. 3

    Zmes dáme na chlieb opečený nasucho. Vrch posypeme syrom.

Diskusia k receptu

abdul
Ide sa na vec. Vyzerá to veľmi dobre.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia