Kurací Caesar

2010 - bez fotky2010, 16. februára 2015
Kurací Caesar
Foto: 2010

Pravych Tiramisu je tu tak 50, najmenej 100 pravych Bolonskych omacok, aj pravy Caesar je tu s kari omackou.

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 bez kože
 panenský




Postup

  1. 1

    Do majonezy vmiesame lyzicku vorcesterskej omacky, kusok ancovicky, citronovu stavu podla chute dizonsku horcicu a rozdrveny strucik cesnaku. Vsetko poriadne vymiesame na dressing. Na grille si spravime ochutene kuracie prsia.

  2. 2

    Ja som mal Pane di Casa biely taliansky chleba, na oleji si spravime topinky do zlatista. Vlozime na tenucko nakrajanu anglicku slaniny a rychlo vysmazime do chrumkava. Popri tom si uvarime vajicko na hnilicku. Nasupeme parmezan na struzliny

  3. 3

    Mlady romain salat nakrajame na polovicky polejeme dressingom, pridame topinky a poukladame na ne tenko narezane kuracie prsia ochutime najlepsim olivacom aky mame a prizdobime ancovickami a struzlinami parmezanu.

    Kurací Caesar - obrázok 3

Diskusia k receptu

pusta1
fééééha, tak to je úžasný recept, ešte aj polo - tekutosť vaječného žltka krásne nafotená, úžasné foto aj jedlo ako také.
*****
alena45
robim rovnako, ale miesam spolu, vacsinou jednu velku sklenenu misu, minule aj dve, cca pre 8 ludi a je to moj naj salat. Este by si mohol pridat Waldorf, tych je tiez niekolko variacii.
2010
Dakujem za pekne komentare je to taka snobskejsia prezentacia -rozbita - v anglictine deconstructive. V podstate aj klasicky tatarak je podobne prezentovany a kazdy si to zmiesa ako chce.
grandma
Perfektný recept, ale prepáč ja si dám radšej hrianku ako "topinku".
honestka
Salat si ozaj pekne prezentoval a kedze robievame rozne obmeny tiez, viem, ako dobre chuti. My tu radi pouzivame aj "canadian bacon" hoci je to vlastne kus masa - chuti, lebo zohnat slaninu aka nam stale chuti /dobre vysolenu a vyudeu/ je tu zazrak aj v euro deli...
Palcek hore.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia