Kuracie kúsky so špargľou a syrovo-šampiňónovou omáčkou fotorecept
Foto: megdesign
Vlastná kreativita ;)
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako prvé som si nakrájal slaninu na kocky a opiekol do chrumkava :)
-
2
Kuracie mäso /ja som pouzil vykostené kuracie stehná/ som umyl, nakrájal na väčšie kúsky, okorenil, osolil a opiekol na výpeku zo slaniny.
-
3
Do "paráku" som dal na cca 10 min špargľu
-
4
a opiekol cca 15 min na olivovom oleji, aby bola na vrchu chrumkavá a vo vnútri šťavnatá.
-
5
Zemiaky som uvaril a následne opiekol na výpeku z mäsa. Korenie, soľ podľa chuti.
-
6
Do hrnca som dal smotanu a nastrúhanú Goudu, muškátový orech, korenie, soľ, nasekanú vňať ligurčeka a na drobno nasekané šampiňóny. Na malom plameni som nechal syr rozpustiť.
-
7
Hotovo :)
Krásne si to nakombinoval, navaril... neodolateľne, mňam, skúsim podľa Teba niekedy, šup do KK... a tlieskam :)
stojí za pochvalu.
PS: Si mi to napisala, ako keby si mi poradila daco nove, co som nikdy v zivote nerobil :D