Kyslá kapusta s fazuľou (vegan)

veganvidya - fotkaveganvidya, 16. januára 2013

Myslím - neskromne, že veľmi podarene nakombinované. Na kvalitnej sójovej omáčke sa neoplatí šetriť. Ak stále bojujete s časom, môžete uvariť viac strukovín naraz, Zobraziť celý popisMyslím - neskromne, že veľmi podarene nakombinované. Na kvalitnej sójovej omáčke sa neoplatí šetriť. Ak stále bojujete s časom, môžete uvariť viac strukovín naraz, nadávkovať do vrecúšok a zamraziť.

Suroviny

700 g
100 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Fazuľu namočíme deň vopred. Potom ju uvaríme s bobkovým listom a novým korením - najrýchlejšie v tlakovom hrnci. Scedíme a vývar môžeme neskôr použiť do polievky.

  2. 2

    Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, posekaný cesnak a nastrúhaný zázvor. Pridáme červenú papriku sladkú a kratučko opražíme. Pridáme kyslú kapustu a fazuľu, môžeme trochu podliať vodou alebo vývarom z fazule. 5 minút podusíme.

  3. 3

    Pridáme sójovú omáčku tamari a kokosovú smotanu. Varíme ešte asi 5 - 10 minút, kým sa chute nespoja.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia