Foto: eraserhead
na karneval sa chodí v maskách
30
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zo surovín vypracujeme pevné nelepivé cesto. Zabalíme do potravinárskej fólie a uložíme aspoň na 30 minút do chladničky. Cesto si upravíme na asi 1,5mm hrúbky a nakrájame na pásy približne 1x10cm. Pásy navinieme na vhodný valcovitý predmet . Prípadne improvizujte a použite varechu, lis na cesnak, atď.
- 2
Vyprážame v horúcom oleji do zlata, asi 1-2 min na každú stranu (závisí aj od hrúbky cesta). Uložíme na papierové obrúsky, aby sme odstránili prebytočný tuk.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu