Krkovička v bylinkovom kabáte

oco - fotkaoco, 10. januára 2011
2
porcie
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 hrsť
2 PL
2 PL
2 ks
300 g
4 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Bylinky nasekáme na drobno a premiešame s olejom,dijonskou horčicou,šťavou z 1 citrónu.Plátky mäsa naklepeme z oboch strán potrieme zmesou a dáme cez noc marinovať.Mäso posolíme až na pánvici.

  2. 2

    Mrkvu na pásiky,fazuľku na väčšie kúsky.Na panvicu dáme 1 polievkou lyžicu oleja a maslo rozohrejeme ,mrkvu a fazuľku opečieme,osolíme,okoreníme zakvapkáme šťavou z citróna a restujeme.

  3. 3

    Na druhej panvici sprudka opečieme mäso aj s marinádou,stlmíme plameňa osolíme,smažíme 5 až 7 minút z oboch strán.Podávame na fazuľke s mrkvou.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia