2
porcie
porcie
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bylinky nasekáme na drobno a premiešame s olejom,dijonskou horčicou,šťavou z 1 citrónu.Plátky mäsa naklepeme z oboch strán potrieme zmesou a dáme cez noc marinovať.Mäso posolíme až na pánvici.
- 2
Mrkvu na pásiky,fazuľku na väčšie kúsky.Na panvicu dáme 1 polievkou lyžicu oleja a maslo rozohrejeme ,mrkvu a fazuľku opečieme,osolíme,okoreníme zakvapkáme šťavou z citróna a restujeme.
- 3
Na druhej panvici sprudka opečieme mäso aj s marinádou,stlmíme plameňa osolíme,smažíme 5 až 7 minút z oboch strán.Podávame na fazuľke s mrkvou.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu