Foto: lucero
Postup
-
1
Cesto:Bielky s kryšt.cukrom do tuha vyšľaháme.Potom pridáme múku s kypr.práškom a zľahka premiešame.Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie,vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 160 stupňov.Po upečení cesto polejeme vriacim mliekom.
- 2
Z mlieka,žltkov,cukru a Zlatých klasov uvaríme hustý krém a dáme vychladiť.Po vychladnutí pridáme maslo a Héliu,dôkladne premiešame.Plnku si rozdelíme na polovicu a do jednej pridáme 2,5 PL kakaa.
- 3
Na vychladnuté cesto natrieme najprv biely krém,potom kakaový krem a necháme stuhnúť.Na vrch rozotrieme 2 šľahačky vyšľahané so stužovačom a ozdobiťnastrúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu