Parmica karmínová v rajčinovej omáčke

eraserhead - fotkaeraserhead, 15. októbra 2014

Vyskúšajte aj túto voňavú variáciu

2
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks
400 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Očistené a osušené ryby opečieme z oboch strán na troche oleja a odložíme do tepla. Do tej istej panvice pridáme nasekané rajčiny (mimo sezónu použijeme rajčiny z kontervy) ančovičky a petržlen jemne solíme a koreníme čerstvo zomletým korením. Varíme približne 10 minút a potom pridáme ryby a varíme dalších 10 minút. S rybami už v panvici nehýbeme aby sa nerozpadli. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia