Pepes Ikan

2010 - bez fotky2010, 17. januára 2013
Pepes Ikan
Foto: 2010

Suroviny

500 g
2
3 struciky
4 cm
2-3
1 lyzicka
2-3
1/2 lyzice
1-2 lyzice
1




Postup

  1. 1

    Vsetky suroviny okrem ryb dame do maziara a podrvime

  2. 2

    Rybu kratko namarinujme limetkovou stavou a nakrajame na male kusky a vmiesame do podrvenej zeleniny.

  3. 3

    Na bananovy list si polozime listky bazalky dame zmes s rybou na vrch dame dalsi list a tesno zabalime , drzime po hromade spajglami. Najlepsie dat na paru ( bananovy list je aromaticky ) a potom dokoncit dat na BBQ grill na 5- 10 minut.

    Pepes Ikan - obrázok 3

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia