Foto: 2010
Po dlhsom case mi prisla mi pod ruku panenka , co je zaujmave v cinskom masiarstve je cena len o trochu viac ako Zobraziť celý popisPo dlhsom case mi prisla mi pod ruku panenka , co je zaujmave v cinskom masiarstve je cena len o trochu viac ako bocik - oni maju radsej mastnejsie -stavnatejsie maso.Aj moj syn prorokoval ze to bude moc suche ked sa da piect.Po konzultacii s mojim azijskym kucharskym poradcom bolo mi poradene dat ju do pikantneho Secuanskeho nalevu cez noc a serviroval s dusenou cinskou zeleninou Bog Choi a cinskymi .
príprava
na 200 °C
Suroviny
650 g |
|
2 |
|
350 g vajíčkové |
|
nalev: | |
3 lyzice |
|
2 lyzice |
|
2 lyzice cerstvy nastruhany |
|
1lyzica |
|
1lyzica /feferónka/ na drobno nakrajane |
|
1 lyzica drvene |
|
1lyzicka |
|
2 lyzice |
|
|
|
podla potreby |
|
Postup
-
1
Vsetky suroviny poriadne zmiesame v miske a maso poobalujeme zo vsetkych stran . Odlozime do ladnicky cez noc marinovat.
-
2
Namarinovane maso som na poolejovanu panvicu do rozohriatej rury cca 25 minut zakryte , pootacal ponatieral marinadou kazdych cca 10 minut a nakoniec dopiekol pod grilom este cca 5-7 minut. Kazdy podla chute ci chce stavnatejsie ...
-
3
Do woku som dal trosku oleja a pridal som som lyzicku cesnaku rychlo zlahka oprazil pridal na hrubo nakrajanu cinsku zeleninu Bog Choi. Polial trochou sojovej omacky pridal trochu vody zakryl a podusil do makka. ( Je to rychlo ani nie 5 minut).
- 4
Ako prilohu sme pouzili cinske vajickove slize uvarene podla navodu a prizdobene oprazenou cibulkou a cerstvou pazitkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
oprava - mnohí ako ja.....