Pišingerova torta

martau - bez fotkymartau, 18. marca 2013
Pišingerova torta
Foto: martau

Suroviny





Postup

  1. 1

    6 oblátok 150 g masla 150 g práškového cukru 1 vanilkový cukor 100 g horkej čokolády alebo kakaa 120 g lieskových orieškov 2-3 PL rumu čokoládová poleva Dr. Oetker 50 g masla do polevy Postup: V miske vymiešame maslo s práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme postrúhanú čokoládu, rum, nasekané oriešky a premiešame. Plnku natrieme na 5 oblátok, ktoré položíme na seba. Vrchná oblátka zostane prázdna, položíme na ňu ťažší predmet a tortu necháme zaťaženú asi 2 hodiny. Potom vrchnú oblátku potrieme čokoládovou polevou zmiešanou s maslom a necháme stuhnú

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia