Foto: nonna
Nátierka je výdatná na proteíny a tuky, ale aj vzácnu a charakteristickú mliečnu mikroflóru, jedinečnú pre bryndzu a významnú pre ochranu tráviaceho traktu. Mladý Zobraziť celý popisNátierka je výdatná na proteíny a tuky, ale aj vzácnu a charakteristickú mliečnu mikroflóru, jedinečnú pre bryndzu a významnú pre ochranu tráviaceho traktu. Mladý cesnak dodáva veľa mikrobicídnych látok, pikantnej chuti. Citrónové pivo elegantnú, jemnú sviežosť.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Cesnak umyjeme, cíby so stonkou nakrájame na kratučké kúsky, strúčiky na malé kúsočky.
-
3
Syr s bryndzou posekáme na menšie kúsky.
-
4
Dáme zohriať na chvíľku, asi 3 minúty, aby sa dobre dali rozmiešať a spojiť.
-
5
Pridáme cesnak, prilejeme pivo.
-
6
Rozmiešame na rovnorodú hmotu.
-
7
Preložíme do kelímka, sklenej misky a dáme stuhnúť do chladničky.
-
8
K dobrému pochuteniu a oslave čohokoľvek, napríklad aj májového víťazstva mieru!
to co si tu dovolujete urazat ludi,oni sa vyjadrili k receptu,nie na vasu osobu.
po troch pivách by som aj tú pabédu ochutnal, nemusí to byť špatné
P.S.: Kalasnikov a Pabeda je tiez dobra kombinacia.