Trvalo mi dlho kým som našla recept a prispôsobila si ho podľa svojej chuti. Túto pizzu robievam pravidelne raz mesačne keď je doma ocino Zobraziť celý popisTrvalo mi dlho kým som našla recept a prispôsobila si ho podľa svojej chuti. Túto pizzu robievam pravidelne raz mesačne keď je doma ocino a pochutnávame si na nej celá rodina :)
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny dáme do misky, podľa potreby dolejeme vodu a vymiesime cesto. Necháme vykysnúť asi pol hodinu, za ten čas si pripravíme suroviny na obloženie.
- 2
Po vykysnutí cesto rozdelíme na 3 alebo 4 časti podľa toho akú veľkú pizzu chceme robiť a cesto rozvalkáme. Potrieme kečupom a ďalej už sa necháme viesť našimi chuťami. Samozrejme nakoniec pripravenú pizzu šupneme do rúry a necháme piecť pri teplote 180°C asi 15 až 20 minút, kým nebudú kraje prepečené. DOBRÚ CHUŤ!
- 3
Pár typov: *Pizza gazda:klobása (alebo suchá saláma), slaninka, cibuľa, syr *Pizza niva: niva, paradajky, bazalka *Pizza oliveta: parmezán, olivy, paradajky *Pizza tuniak: tuniak (drvený), cibuľa, paradajky
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
čo je to vlastne? návod na zamiešanie surovín?
tiež mám také veci
goo.gl/mT2T0e...
len neviem do akej kategórie to zavesiť
goo.gl/M7bA9H...