Plnené vypražané palacinky

ferok - fotkaferok, 7. januára 2012

moje

Suroviny

1 l
300/400 g
3
Plnka:
400 g
300 g
1
2pl
Na obalednie:




Postup

  1. 1

    Z prísad vymiešame klasické cesto na palacinky, chvíľu necháme postáť a upečieme palacinky. Na oleji opražíme narezanú cibuľu, pridáme vyžmýkanú a narezanú kyslú kapustu, na plátky narezané šampiňóny, osolíme, okoreníme a dusíme dovtedy, kým sa všetka šťava navydusí. Kapustu rozdelíme na palacinky ( asi po 2 – 3 lyžice ) a každú palacinku zabalíme do tvaru obálky. Palacinkové balíčky obaľujeme v klasickom trojobale a vyprážame z oboch strán. Podávame teplé so zeleninovým šalátom, ale chutia aj studené.

Diskusia k receptu