Nápoje ovocnej podskupiny možno kombinovať len s jedlami hlavnej rastlinnej skupiny. DOBRÝ DEŇ, RECEPT TREBA TROŠKU UPRAVIŤ - KONKRETIZOVAŤ, ABY SA DAL UVEREJNIŤ. REDAKCIA
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
pomaranče umijeme olúpeme a pkrájame na manšie kúsky Vložíme do otštavovača a pripravíme výborný osviežujúci ovocný nápoj. Podla vlastnej chuti môžeme osladiť trochou umelého sladidla rovnakím spôsobom môžeme pripraviť rôzne druhy čistých ovocných nápojov (mandarinkoví grapefruitový jablkový ríbezlový môže biť aj kombinovaný z viacerých druhov ovocia...) ktoré podávame bud nesladené alebo podla vlastnej chuti osladené trochou umelého sladidla.Množstvo čistej ovcnej štavy závisí od štavnosti po užitého ovocia
- 2
ak nemáme odštavovač môžeme využiť aj iné formy získania čiatého ovocného nápoja (ručné vytláčanie lisovanie a scedenie pasirovánie...)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu