Pšeno s baklažánom a cuketou

oco - fotkaoco, 2. decembra 2010
4
porcie
15 minút
príprava
30/15 minút
na 170 °C

Suroviny

1 hrnček
1 ks
1 ks
4 ks
3 strúčiky
200 ml




Postup

  1. 1

    Očistenú zeleninu pokrájame na kocky.Na oleji osmažíme cesnak,pridáme zeleninu a prikryté dusíme.Podľa potreby podlievame zeleninovým vývarom,osolíme okoreníme.pridáme lyžičku balzamikového octu a bazalku.

  2. 2

    Keď je zelenina polomäkká pridáme 2 až 3 krát sporené pšeno a varíme 15 minút.

  3. 3

    Nakoniec posypeme strúhaným syrom a dáme na 15 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 170 stupňov Celzia.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia