Foto: 2010
príprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
1 |
|
3 |
|
2 struciky |
|
1 cm |
|
1-2 lyzicky |
|
1 lyzica |
|
1 lyzica |
|
1/2 hrnceka |
|
1 lyzica |
|
|
|
1 lyzica |
|
2-3 lyzice |
|
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrajame na sliziky dame do plastikoveho sacku pridame lyzicku dve kari korenia prasku podla chute plus co mame pridame pol lyzice muky a vsetko poriadne pretrasieme -premiesame.
- 2
Struciky cesnaku a kusok zavoru nakrajame na drobno , hodime na trochu rozpaleneho oleja a rychlo oprazime. Pridame obalene kuracie prsia a cca 2 minuty premiesame a oprazime.
- 3
Na palicky si nakrajame cervenu papriku , a kdo ma rad prida aj na drobno nakrajanu chilli papricku.Jarnu cibulku aj zelenu cast nakrajame na hrubo na cca 2 cm kusky.
- 4
K oprazenym kuracim prsiam pridame nakrajanu papriku a podlejeme vyvarom aky mame ci drahy (alebo lacny z kocky) a ochutime lyzicou sojovej omacky a rybacej omacky a dusime pokial kurca je makka u nas bolo 5 minut. Minutu -dve pred koncom pridame nakrajanu jarnu cibulku.Kdo ma rad omacku trochu hustejsiu vmiesa trochu majzeny.Nakoniec pridame posekanu cerstvu koriandrovu vnat. Servirujeme s ryzou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu