Rybie filé po janovsky

oco - fotkaoco, 18. júla 2010
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

600 g
120 g
2 ks
1/2 ks
2 ks
1 KL
2 PL




Postup

  1. 1

    Umyté a osušené filety pokvapkáme citrónovou šťavou,osolíme a okoreníme .Umyté paradajky nakrájame na kolieska.Mozarellu nakrájame na plátky.Prelisovaný cesnak vymiešame so slnečnicovými semenami,bazalkou,nastrúhaným syrom a olejom.

  2. 2

    Polovicu masy dáme na dno zapekacej misy,navrch uložíme filé,naň paradajky,mozarellu a prikryjeme ostatkom cesnakovej masy.Zapečieme vo vyhriatej rúre.Podávame so zemiakmi.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia