Rebarborový krém

majsterka - bez fotkymajsterka, 9. mája 2010

Suroviny

400 g
400 g
200 g
2 bal.
2 bal.
250 g
300 g
1 bal .




Postup

  1. 1

    Očistenú rebarboru zalejte troškou vody,pridajte cukor a krátko povarte,zahustite jedným sáčkom vanilkového pudingu.Do pol litra mlieka dajte cukor , druhý vanilkový puding a uvarte na kašu.Do vychladenej vanilkovej kaše dajte tvaroh,zahustenú rebarboru a premiešajte zľahka s dobre vyšľahanou šľahačkou.Do vhodnej formy naukladajte piškóty,zakryte krémom,dajte druhú vrstvu piškót a druhú časť krému.Nechajte schladiť a podávajte ozdobené jahodami,šľahačkou a čokoládou

Diskusia k receptu

babidka
naozaj dobry napad , urcite vyskusam . na rebarborovy dezert nie je vela receptov :-)
3sandra3
fakt dobré, ,,tiež používam rebarboru , napr. do žemlovky, alebo tak ako sa robí jablkové pyté, tak robievam rebarborové pyté,,,len treba viac sladiť
papava
Popis receptu trochu zmätený, ale poradila som si. Piškóty som poruke nemala, takže iba krém, ale je chutný, zvlášť teraz, keď na záhradke ovocie iba kvitne.
1x radost




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia