Stroganoff - čínska verzia

2010 - bez fotky2010, 3. apríla 2015
Stroganoff - čínska verzia
Foto: 2010

V roku 1861 Elena Molokhovetsova vymyslela tento recept ktory neskor obehol cely svet. Kazda krajina si pridala trosku svojho ... Po revolucii v Zobraziť celý popis V roku 1861 Elena Molokhovetsova vymyslela tento recept ktory neskor obehol cely svet. Kazda krajina si pridala trosku svojho ... Po revolucii v 1917 vela rusov emigrovalo do ciny a tu je ich verzia tohto receptu. Od Tanye Zoueva a Jenifer Ereemeva Classic Beef Stroganoff
Around the World with Beef Stroganoff
Tu je originalny Stroganoff: Hovädzie Stroganoff

20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Hovadziu svieckovu nakrajame na vacsie slize okorenime osolime a na rastlinnom rozpalenom oleji rychlo opecieme ( na etapy aby sa nam nezacala dusit )

    Stroganoff - čínska verzia - obrázok 1
  2. 2

    Cibulu nakrajame na drobno orestujeme na oleji, pridame na platky nakrajame hriby a podusime do polomakka.Podlejeme vyvarom pridame 2 lyzice kvalitnej sojovej omacky ( ja som pouzil Tamari) a dodusime do makka.

  3. 3

    Pridame sladku smotanu - izbovej teploty a lyzicu dve skrobu rozmiesaneho vo vode ja som pouzil arrow root ( netreba varit ). Pridame oprazene rezance a prehrejeme. Vmiesame na drobno nasekanu koriandrovu vnat - podla chute a servirujeme s ryzou

    Stroganoff - čínska verzia - obrázok 3

Diskusia k receptu

2010
Pre toto blbca ktory si mysli ze toto je sprosta kombinacia . Robil som 5 rozlicnych Stroganovoff, ( len tak na porovnanie ) a na moje prekvapenie, tato je vyborna aj ked je so sojovov omackou.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia