Šalát z jarnej zeleniny s baby mozzarellou

Marcel Ihnačák
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 17. mája 2012
Šalát z jarnej zeleniny s baby mozzarellou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

 lístky čerstvá




Postup

  1. 1

    Všetku zeleninu očistíme, obvaríme v osolenej vode. Na panvicu nalejeme extra panenský olivový olej, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a čili, mierne osmažíme, pridáme zeleninu, zľahka prehodíme, ochutíme soľou a čiernym korením.

  2. 2

    Na záver pridáme guľôčky mozzarelly.

  3. 3

    Hotový šalát pokvapkáme extra panenským olivovým olejom a balzamikom. Posypeme žeruchou.

Diskusia k receptu

nazarboncuk
skvelé. s buffalo mozzarelou by to bolo dokonalé...výborné recepty, asi po prvý krát si ukladám spomedzi všetkých receptov od "šefkuchárov" :)
babina49
jednoduché,chutné a krásne naaranžované...hmmm,profesionál. Ďakujeme za inšpiráciu