alebo aká dobrota vznikne zmiešaním rôznych vecí. Aj toto jedlo sa spočiatku zdalo len ako využitie nespotrebovaného zvyšku z iného jedla a nakoniec sme Zobraziť celý popisalebo aká dobrota vznikne zmiešaním rôznych vecí. Aj toto jedlo sa spočiatku zdalo len ako využitie nespotrebovaného zvyšku z iného jedla a nakoniec sme ho zblajzli na jeden šup.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Ostalo nám z prípravy obeda klasické zemiakové cesto z varených zemiakov. Tak som ho rukami vytvarovala na plát, položila do plechu na papier na pečenie ako základ pizzového korpusu. Toto cesto nenarastie, tak ho urobte trochu hrubšie.
- 2
Ostatné je na Vás, čo všetko a v akom poradí tam dáte. Ja vždy robím pizzu tak, že zmiešam pretlak s olejom a pretlačeným cesnakom, potriem korpus, posypem oreganom, potom posypem strúhaným syrom (ak dáte syr pod ostatné ingrediencie, budú pekne pripečené a nie mazľavé), pridám kolieska rajčín, paprík, plátky hríbov, slaninu na pásiky (s tou opatrne, aby Vám to neplávalo v masti), hrudky bryndze. Posypem rôznymi bylinkami, prípadne koreninami.
- 3
Piekla som to cca pol hodiny, možno dlhšie. Fantastická chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu