Foto: boddez
Jednoduché Velmi chutné Jedlo Patrí medzi moje experimenty a stále má velký úspech
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 150 °C
na 150 °C
Suroviny
250 g |
|
50 ml |
|
200 g |
|
150 ml (najlepšie ostrý) |
|
100 ml |
|
1 g |
|
1 g |
|
2 g na drobno sekany |
|
3 g |
|
250 g |
|
5 g |
|
Postup
-
1
Kuracie alebo Morčacie prsia nakrájame na kocky do nádoby kde sa bude pácovať
- 2
Pridáme Kečup Horčicu bylinkovu sol čierne korenie kôpor chilly korenie a Med Dáme na noc do chladničky aby sa chute pekne premiešali Nije to podmienka dá sa to robiť aj bez pácovania ku koncu sa pridá kukurica
- 3
uvaríme ryžu Kari ryžu Podávame ako prílohu
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
BDW...skvelá stránka stále tu nájdem recept ked neviem čo variť..ale vymýšlam aj vlastne tak dobru chuť..:)
a boddez, myslim, ze dobre trafim, ked poviem, ze ta poznam uz z konika ;-) velmi ta obdivujem, mas moje sympatie uz aj odtial :-)