Foto: dodensen
20 minút
príprava
príprava
35-40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Piškóta : | |
3 ks |
|
150 g |
|
150 ml |
|
100 ml |
|
100 g |
|
70 g |
|
1 ks |
|
100 g mleté |
|
Krém : | |
500 ml |
|
1 bal. |
|
60 g |
|
100 g |
|
50 ml silná |
|
250 g |
|
Poleva : | |
20 g |
|
100 g |
|
Postup
-
1
Najskôr si vyšľaháme vajcia s cukrom. Vyšaháme do peny.Pridáme olej, mlieko roztopenú čokoládu nakoniec muku s práškom do pečiva spolu z rozomletými vlašskými orechmi.
- 2
Keď všetko dobre rozmiešame vylejeme na plech 20 x 30 cm ktorý si vymastíme a vysypeme múkou. Pečieme v predohriatej rúre 180°C cca 35 - 40 min.
- 3
Uvaríme si puding podľa návodu na obale..ešte do teplého pridáme čokoládu a uvarenú silnú kávu.necháme vychladnúť prirkytý fóliou aby sa nám neurobila kôra.
- 4
Vyšľaháme maslo do peny, potom pridáme vychladnutý puding ..Dobre vymiešanú plnku natrieme na vychladnutú piškótu. Na vrch polejeme s čokoládovou polevou..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu